Re-fitting A Retail Outlet Store

Regular clients Crew Clothing were opening a new store on an outlet park in the East Midlands. Previously used by another retail company, the unit needed completely re-fitting to establish their brand identity and create the perfect customer experience.

Action

We carried out alterations to an existing shell including the construction of fitting rooms, repositioning and installation of lighting to suit the new layout, installation of Crew’s retail display system and decorating throughout.

A previously used cash desk was revitalised bringing it inline with the new Crew Clothing branding, resulting in an attractive focal point within the store.

Results

We transformed an existing retail unit shell into a brand recognisable high-quality contemporary high-street store. This required experience and a great team to bring this project together on time and within budget.

Re-fitting Shopfront Cover